четвер, 23 серпня 2018 р.

ФОРМУВАННЯ ОСНОВ КОМПЕТЕНТНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ


22 серпня 2018 року учителі перших класів  Нової української школи зібрались на засіданні Інтерактивної школи творчого вчителя початкових класів.
Кожен педагог отримав "методичний кейс" з основними положеннями законодавчих та нормативних актів, відповідно до яких здійснюватиметься організація освітньої діяльності в 1-4 класах закладів загальної середньої освіти. 
Учителі опрацювали Інструктивно-методичні рекомендації щодо вивчення в закладах загальної середньої освіти навчальних предметів та організації освітнього процесу у 2018/2019 н.р. (Лист МОНУ від 03.07.2018 р. № 1/9-415).
Основна увага приділена формуванню основ компетентності молодших школярів шляхом застосування компетентнісно зорієнтованих завдань, оскільки уміння учнів виявляються в конкретній навчальній або життєвій проблемній ситуації. Навчання в НУШ побудоване на дослідженнях: дитина самостійно шукатиме відповіді на запитання, осмислюватиме вивчене, а вчитель допомагатиме їй у цьому.
Усі присутні отримали СЕРТИФІКАТИ, що підтвержують участь в очних тренінгах для учителів початкової школи, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/2019 навчальному році відповідно до Концепції "Нова українська школа".




Немає коментарів:

Дописати коментар