пʼятницю, 15 січня 2021 р.

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ ВІД ВИДАВНИЦТВА "КРАЇНА МРІЙ"

  Однією з найважливіших засад Нової української школи є створення сучасного освітнього середовища  та забезпечення комп'ютерним обладнанням робочого місця вчителя. Саме це стало поштовхом для того, щоб усі учителі 1-3 класів  ЗЗСО міста Тернополя  підключилися до мультимедійного дидактичного контенту "КМ Media EdProfi", рекомендований для використання у початковій школі  згідно з переліком, затвердженим МОН (гриф "Рекомендовано МОН України до використання у початкових класах закладів загальної середньої освіти", Лист від 06.05. 2020 року № 1/11-3170)

14 січня 2021 р.  відбулася  ZOOM-конференція щодо використання даного мультимедійного контенту, в якій взяли участь 230 учителів початкових класів.

 Представниками видавництва, Тетяною Роєвою (головний редактор) та Ларисою Почечун

(керівник), було представлено україномовний навчальний дидактичний мультимедійний контент  "КМ Media EdProfi" для 1-их; 2-их; 3-іх класів НУШ.
Матеріал відповідає Новому державному стандарту початкової освіти та сприятиме виконанню навчальної програми з 7 освітніх галузей: мовно-літературної, математичної, технологічної, мистецької, природничої, громадянсько-історичної, соціальної та оздоровчої галузі.
Особливо доречним є використання контенту в умовах дистанційного навчання.

Охочі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації на 8 годин. 









Немає коментарів:

Дописати коментар