четвер, 2 листопада 2017 р.

VCHY.COM.UA - МАТЕМАТИКА ДЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ В ІНТЕРАКТИВНІЙ ФОРМІ

31 жовтня 2017 року на базі  ТСШ № 3 відбувся тренінг для вчителів початкових класів  «Впровадження ІКТ в освітній процес на прикладі інтерактивного курсу з математики VCHY.COM.UA"                    https://vchy.com.ua/ 
Тренінг провела спеціаліст по роботі з освітніми установами освітньої платформи vchy.com.ua  Порицька Оксана Іванівна, тренер «Інтерактивної школи».
Мета навчання – інформування вчителів про освітні можливості  платформи «ВЧИ.КОМ.ЮА», розгляд можливостей її використання для навчання школярів 1-4 класів.
До початку нового навчального року ТЗОВ ««ВЧИ.КОМ.ЮА» поповнили курс  «Математика для початкової школи» новими завданнями . Усі завдання на платформі розроблені професійними  методистами і виконані в інтерактивній формі. Кожен курс використовує систему побудови індивідуальної траєкторії навчання для кожної дитини в залежності від рівня її підготовки у суворій відповідальності з державними освітніми стандартами.

З метою оптимізації освітньої платформи  «ВЧИ.КОМ.ЮА»  для учнів організовано вільний доступ без обмежень в навчальний час (до 16.00), а також додатковий вільний доступ  (з обмеженням 20 завдань в день) у вечірній час та у вихідні дні. 






                                         

Немає коментарів:

Дописати коментар