пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

ЛЕПБУК - НОВА ФОРМА ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ


Початкова освіта має на меті всебічний розвиток дитини, її талантів, здібностей, компетентностей та наскрізних вмінь відповідно до вікових та індивідуальних психологічних особливостей і потреб, формування цінностей, розвиток самостійності, творчості та допитливості. Створення лепбука  - один з інструментів, що дозволяє реалізувати вимоги нового Державного стандарту початкової освіти.
13 лютого 2019 року на базі ТЗОШ № 11 відбувся семінар-практикум вихователів ГПД, мета якого – ознайомлення педагогів із технологією впровадження лепбуків в освітній процес, вироблення практичних навичок зі створення лепбука.

З опорного конспекту, підготовленого методистом Гордіюк Н.М., учасники дізналися, що таке лепбук, яке його значення  та як використовувати в режимі діяльності групи подовженого дня.
Цікаво, творчо й пізнавально вдалося провести майстер-клас з виготовлення лепбука з теми «Гаджети в нашому житті». Працюючи в групах, вихователі мали змогу активно спілкуватися під час продумування плану роботи,  вибору і збору  інформації (різновидів гаджетів, їх характеристик, використання у житті), типів міні-книжечок, способів укладання матеріалів тощо.
В рамках роботи семінару  організовано виставку-огляд  лепбуків, виготовлених  учнями під керівництвом учителів початкових класів та вихователів ГПД ТЗОШ №11.
Завершився захід обговоренням та підбиттям підсумків роботи, виробленням рекомендацій, теплими відгуками та приємними побажаннями учасників.



























Немає коментарів:

Дописати коментар