середу, 18 листопада 2020 р.

СТВОРЕННЯ УМОВ ДЛЯ РОЗВИТКУ КЛЮЧОВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ПЕРШОКЛАСНИКА ЗАСОБАМИ ЕЙДЕТИКИ

 

Новий етап у розвитку шкільної освіти пов’язаний з упровадженням компететнісного підходу до формування змісту та організації освітнього процесу. Це вимагає певного підвищення професійної майстерності вчителя, доозброєння його новими знаннями, сучасними компетентнісними методами і техніками, які б дозволили йому перебудувати навчання відповідно до нових вимог і методів. 

Сьогодні не тільки перед учителями, але і перед батьками постає питання: яким методам і прийомам надати перевагу? Що робити,  аби кожному першокласнику було легко і цікаво здобувати знання?

В реалізації даного завдання значно допоможе ЕЙДЕТИКА. 

18 листопада 2020 року вчитель-методистТЗОШ № 19 Загребельна Н.Р. провела для учителів перших класів майстер-клас з питань використання методів ейдетики в освітньому процесі. Наталя Романівна обгрунтувала принципи роботи за технологією ейдетики, розкрила та запропонувала свої приклади застосування методів ейдетики відповідно до завдань шкільної програми.

Підбиваючи підсумки роботи, педагоги дійшли висновку, що,

оволодівши цими методами, кожен учень зможе комфортно та легко здобувати нові знання, застосовувати їх у повсякденному житті, а також отримувати задоволення від реалізації своїх здібностей. 

Презентацію переглянути ТУТ:

https://drive.google.com/file/d/1Jd6HZ_7tW0-go4hk7MCdKJcma1YS9GeN/view?usp=sharing



Немає коментарів:

Дописати коментар