вівторок, 21 листопада 2017 р.

РОЗВИТОК КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ

                                    Освітня реформа орієнтована на те, щоб зробити
                                    випускника конкурентноздатним у 21-му столітті  -
                                    випустити зі школи всебічно розвинену, здатну
                                    до критичного мислення цілісну особистість, 
                                    патріота  з активною позицією, інноватора,
                                    здатного змінювати навколишній світ та 
                                    вчитися впродовж життя.                     Л.Гриневич

19 листопада 2017 року відбулось засідання ІНТЕРАКТИВНОЇ ШКОЛИ СУЧАСНОГО ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ  з теми «Методика розвитку критичного мислення учнів у початковій школі» за участю  Олени Пометун, члена –кореспондента НАПН України, доктора пед.наук, професорки, творчої директорки неурядової організації «Учителі за демократію та партнерство», наукової керівниці та консультантки українських українських  і міжнародних освітніх проектів, авторки посібників, програм, підручників, наукових статей, експертки з освітніх інновацій, і Тетяни Ремех, старшого наукового співробітника Інституту педагогіки НАПН України, кандидата педагогічних наук, учителя-методиста.
У затишній і невимушеній атмосфері 7 годин пролетіли як одна мить. Тренери цікаво і доступно провели тренінг, емоційно насичений позитивом і креативністю. Важливо, що захід мав практичну  спрямованість і дає можливість відкривати нові шляхи для підвищення ефективності навчання.




Дякую, колеги, за роботу, за прагнення нового. Ваші ідеї, посмішки, натхнення під час оволодіння методами критичного мислення додають віри у те, що майбутнє в української школи є і воно буде прекрасним!






































Немає коментарів:

Дописати коментар