середу, 9 січня 2019 р.

Міносвіти та Lego Foundation вивчать результати використання конструкторів Lego у 1-х класах


Міністерство освіти і науки України разом із Lego Foundation проведуть велике моніторингове дослідження, на основі якого робитимуться висновки про результати використання конструкторів у навчальному процесі та їхній вплив на навчання першокласників. Про це домовились міністр освіти Лілія Гриневич та віце-президент The Lego Foundation Каспер Оттоссон Канструп.
«Нова українська школа – це реформа на десятиліття. Ми з високою відповідальністю ставимося до того, що саме та яким чином впроваджуємо в школи. Проведення масштабного моніторингу використання конструкторів Lego, які завдяки фундації сьогодні доступні всім українським першокласникам, допоможе перевірити, які методики працюють краще, які ні. Якщо буде потрібно, навіть удосконалити впровадження», – зазначила Гриневич.
Для побудови архітектури дослідження буде створена окрема робоча група за участі представників МОН, The Lego Foundation, науковців, які займаються вивченням методик навчання у початковій школі, а також визнаних моніторингових центрів.
                           https://osvita.ua/school/62677/



Немає коментарів:

Дописати коментар