вівторок, 23 травня 2023 р.

ПЕДАГОГІЧНА ДІАГНОСТИКА ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛЯ

 

Педагогічна діагностика - це система методів і засобів вивчення професійного рівня вчителя, що сприяє визначенню як реальних досягнень вчителя, так і факторів, що гальмують його розвиток у професії.

Педагоги є рефлексивними практиками, які входять у професію з певною базою знань і набувають нові знання і досвід, "дорощуючи" їх до попередніх. 

З метою надання допомогти вчителям у створенні й реалізації нових педагогічних теорій   і практик, а також у підвищенні їх компетентності щодо педагогічної діяльності 23 травня 2023 року проведено  інтерактивну  онлайн лекцію "Організація та впровадження безперервної педагогічної діагностики".

Професійний розвиток педагогічних працівників передбачає постійну самоосвіту, участь у програмах підвищення  кваліфікації та будь-які інші види і форми професійного зростання.

Шановні колеги! Пропонуємо АНКЕТУ САМООЦІНЮВАННЯ власної педагогічної майстерності, розроблену для учителів початкових класів - учасників сертифікації - 2023. Анкета самооцінювання містить шістдесят тверджень, зміст яких відповідає трудовим діям професійних компетентностей, зазначених у Професійному стандарті за професіями "Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти", затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 23 грудня 2020 року № 2736-20.

До кожного твердження запропоновано п'ять варіантів відповідей. Вам необхідно обрати один з варіантів. 

Сподіваємося, що запропонована анкета сприятиме Вашому професійному розвитку. Ви зможете належним чином оцінити стан розвитку власних професійних компетентностей та виявити резерви для подальшого професійного зростання. (З Наказу Державної служби якості освіти України від 06.03.2023 № 01-10/50).

АНКЕТА САМООЦІНЮВАННЯ:

https://drive.google.com/file/d/1j0JGybOCVrkH4G5_Ck29N86oQScAgUSL/view?usp=sharing








Немає коментарів:

Дописати коментар