четвер, 25 листопада 2021 р.

ФОРМУВАЛЬНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ

 Незважаючи на те, що початкова школа  уже четвертий рік працює за новим Державним стандартом , проблема впровадження формувального оцінювання  все частіше зявляється у фокусі уваги освітян , спонукає до обговорення та дискусій. З цією  метою 25 листопада 2021 р. в рамках #07 Т’mistechka інноваційних можливостей для учителів початкових класів відбулась онлайн-зустріч «Формувальне оцінювання як інструмент підвищення якості освіти».  У заході  взяли участь більше ста учителів 1-4 класів.
 Успіх зустрічі забезпечив інтерес аудиторії до проблем, які обговорювались. А саме: визначення основних підходів та вимог до впровадження формувального оцінювання, інструментарій формувального оцінювання, здійснення конструктивного зворотнього зв’язку як важливої складової прогресу учнів. 
Під час рефлексії, яка лежить в основі формувального оцінювання, педагоги обмінялися своїми думками, враженнями, досвідом роботи. Захід відбувся в довірливій та професійній атмосфері.




Переглянути презентацію:


https://docs.google.com/presentation/d/1KqxeMKy66_rl3BloBknXKI__aJyDxL-e/edit?usp=sharing&ouid=107155596294026823179&rtpof=true&sd=true

Немає коментарів:

Дописати коментар