середа, 16 жовтня 2024 р.

ВПРОВАДЖЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ "ОСВІТА 4.0: УКРАЇНСЬКИЙ СВІТАНОК": ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ

  

У грудні 2022 року  МОН України  презентувало Програму великої трансформації «Освіта 4.0: український світанок».  За достатнього фінансування та ефективного втілення Програма  «Освіта 4.0: український світанок» має перетворити
Україну на передовий освітньо-науковий хаб Євросоюзу. Концепцію розробила робоча група, до якої ввійшли представники Офісу Президента, Комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій, народні депутати, освітяни, науковці. Експерти вірять, що українська система освіти здатна стати по-справжньому сучасною, гармонізуватися з європейською та відповідати викликам часу.

16 жовтня 2024 року в режимі онлайн для керівників шкільних методичних формувань в рамках Інтерактивної школи сучасного вчителя початкових класів проведено флеш-семінар з метою формування системного уявлення педагогів про Освіту 4.0 і готовності до використання її трендів у власній професійній діяльності.

У ході семінару педагоги отримали нову корисну інформацію щодо зростаючого руху за Освіту 4.0 у світі; впливу технологій та революційних змін в промисловості на освіту; що таке Освіта 4.0.

Присутні проаналізували основні аспекти Програми «Освіта 4.0: український світанок» та висловили думки щодо використання її трендів у власній професійній діяльності.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ:


https://docs.google.com/presentation/d/1ucPAU47kYtjETMs-7igd8dVfKiuNjcU_/edit?usp=sharing&ouid=107155596294026823179&rtpof=true&sd=true

Немає коментарів:

Дописати коментар