суботу, 1 грудня 2018 р.

"РОЗУМНИКИ": ЕЛЕКТРОННІ ОСВІТНІ ІГРОВІ РЕСУРСИ



28 листопада 2018 року на базі ТЗОШ № 18 компанією «Сенсорні системи України» проведено навчання вчителів початкових класів, які  є учасниками Всеукраїнського проекту «Розумники» (Smart Kids). Навчання, мета якого – впровадження сучасних технологій,

що впливають па рівень покращення засвоєння інформації та імідж закладу, здійснював тренер з цифрового обладнання "Розумники" Шабас  Ігор Леонідович. 





ДО ВІДОМА УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ
Видавництво «Розумники» розробило 16 тисяч інтерактивних завдань для початкової школи з предметів «Українська мова» та «Математика». Також триває розробка підручників «Я досліджую світ» і «Мистецтво».
Електронні освітні ресурси видавництва «Розумники» мають гриф Міністерства освіти і науки України та рекомендовані до використання у закладах освіти.
Апробовані в рамках всеукраїнського педагогічного експерименту «Розумники» (Smart Kids).
Теми та завдання ЕОІР відповідають чинній навчальній програмі. Також електронні ресурси можна застосовувати у класах, де діти навчаються за авторськими методиками.
Ігрова форма подання матеріалу в ЕОІР повністю відповідає принципам НУШ.
Електронні ресурси можна використовувати як фронтально – на дошці, так і індивідуально, коли учні працюють за власними комп’ютерами, а вчитель переглядає відповіді в «Електронному журналі».



Немає коментарів:

Дописати коментар