неділю, 17 січня 2021 р.

ВІДБІР НОВИХ ПІДРУЧНИКІВ ДЛЯ 4 КЛАСУ НУШ


 З 18 січня до 9 лютого 2021 року (згідно наказу МОНУ No1373 від 04.11.2020) триває період відбору нових підручників для 4 класів НУШ безпосередньо педагогами ЗЗСО. Цього року він проходить в умовах карантину та дистанційного або змішаного навчання.

Відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору підручників видавництво “РАНОК»  надало електронні версії фрагментів підручників для розміщення у вільному доступі в Електронній бібліотеці ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»  https://lib.imzo.gov.ua/      (у розділі «Конкурс  підручників») та також розмістило їх на відповідній сторінці свого офіційного сайту ranok.com.ua.

За наведеними у переліку гіперпосиланнями можна перейти до електронних версій оригінал-макетів підручників, презентацій підручників, орієнтовних навчальних програм та календарних планів, інтернет-підтримки та навчальних відео.

 Видавництво «РАНОК» запрошує педагогів на спеціальну сесію Інтерактивної школи творчого вчителя 18–23 січня 2021 року «Підручники для 4 класів як запорука  успішного закінчення початкової ланки НУШ».

Докладніше:    http://ranok-ul.tilda.ws/nush4 

 Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfY0BdEg6VBLQqC95OTgHwSHHgA4hfpFzg0JGZo7say3Vwz2g/viewform?gxids=7628

Відеозапис авторських виступів буде доступний і надалі на сайті interactive.ranok.com.ua.




Немає коментарів:

Дописати коментар