суботу, 16 січня 2021 р.

СЕРТИФІКАЦІЯ - ШЛЯХ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДОСКОНАЛОСТІ

 

З метою популяризації досвіду роботи сертифікованих педагогів Тернопільщини і в рамках інформаційної кампанії для учителів початкових класів закладів загальної середньої освіти щодо проходження сертифікації у 2021 році 15 січня 2021 року в управлінні ДСЯО  Тернопільської області відбувся круглий стіл "Сертифікація - шлях до професійної досконалості" 

за   участю  Івана Юрійчука, директора департаменту акредитації та
моніторингу ДСЯО України; Наталії Моравської, начальника управління ДСЯО у Тернопільській області; Ірини Ящишин, начальника відділу моніторингу, позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління; Лариси Коненко, в.о. заввідділу дошкільної і початкової освіти ТОКІППО. 

У заході брали участь вчителі, які успішно пройшли сертифікацію у 2019 та 2020 р.р., експерти, які залучалися до вивчення практичного досвіду учасників сертифікації, а також учителі початкових класів, які мають намір взяти участь у сертифікації - 2021. 

Серед  учасників пілотної сертифікації 2020 р., що ділилися  досвідом кращих практик  , була  вчитель початкових класів Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. № 11 Наталія Перун.

Щирі вітання учителям початкових класів Вірі Величко (ТСШ № 5), Наталії Перун (ТЗОШ №11), Ірині Галущак (ТЗОШ № 14), Лілії Роговській (ТЗОШ № 16), які успішно пройшли сертифікацію- 2020!!!

Запрошуємо учителів з високим рівнем педагогічної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню. зареєструватись і взяти участь у процедурі пілотної сертифікації-2021







Немає коментарів:

Дописати коментар