четвер, 22 квітня 2021 р.

ОРГАНІЗАЦІЯ ЯКІСНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ПОЧАТКОВИХ КЛАСАХ З ВИКОРИСТАННЯМ МУЛЬТИМЕДІЙНОГО ПРОЄКТУ "KM MEDIA ED PROFI"

З метою підвищення рівня вмінь та навичок з використання навчальних мультимедійних матеріалів видавництва "КРАЇНА МРІЙ"  в освітньому процесі
Нової української школи впродовж 20-21 квітня відбулися онлайн-тренінги для Фокус-груп вчителів перших, других і третіх  класів.

Мультимедійний дидактичний контент "КМ Media Ed Profi" рекомендований для використання у початковій школі  згідно з переліком, затвердженим МОН (лист МОН України від 06.05.2020 р. № 1/11-370).

В ході роботи  педагоги вчилися користуватися мультимедійною навчально-освітньою системою, застосовувати інноваційні електронні ресурси в освітньому процесі НУШ.

Учителі Новічкова Л.Л., Шпільман С.В., Горбачук І.В., Коцюбинська С.В. (ТЗОШ № 23), Сойма Ю.Д. (ТЗОШ № 8), Белей О.С. (ТПШ "Ерудит") презентували досвід своєї роботи, продемонструвавши
практичне втілення в освітній процес інтеграцію предметів, різноманітність видів та форм роботи, спрямованих на впровадження компетентнісного підходу.

Всі учасники заходу були налаштовані на плідну співпрацю, брали участь в обговоренні  та аналізі представленого матеріалу.



ПЕРЕГЛЯНУТИ ПРЕЗЕНТАЦІЮ:

https://drive.google.com/file/d/1L0Ev1RA8k6-tza7e1FaDwBMNwUnc2sSE/view?usp=sharing

Немає коментарів:

Дописати коментар