вівторок, 8 грудня 2020 р.

ЕФЕКТИВНА ОРГАНІЗАЦІЯ ЯКІСНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ З ВИКОРИСТАННЯМ ІННОВАЦІЙНИХ ЕЛЕКТРОННИХ РЕСУРСІВ


Видавництво «КРАЇНА МРІЙ МЕДІА» (Чернігів) за 22 роки стало сучасним високотехнологічним виробництвом, яке використовує ІТ-технології та створює «живі» навчальні посібники з електронним застосунком.

Для Нової української школи (1,2,3 класів НУШ) розроблено електронний освітній ресурс – мультимедійний дидактичний матеріал – відео, анімації з усіх освітніх галузей майже для кожного уроку у вигляді ігор, казок, логічних завдань, відеозадач та досліджень і навіть гімнастика для очей.

07 грудня 2020 року вчителі початкових класів міста Тернополя, заступники директора з навчально-виховної роботи взяли участь у спеціальному  онлайн-семінарі від видавництва КРАЇНА МРІЙ. Головний редактор Роєва Тетяна Григорівна презентувала присутнім переваги використання мультимедійного дидактичного контенту. Педагогам електронна програма дуже сподобалася, про що свідчили коментарі в чаті.

Видавництво     надало можливість    учителям отримати сертифікат про підвищення кваліфікакації та підключення до мультимедійного контенту НУШ. 

Немає коментарів:

Дописати коментар